Modele mesaje de craciun

“Cel mai Frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. ITI multumesc pentru ca ma faci fericita. ITI doresc DIN inima Sarbatori fericite! “Daca MOS Craciun nu Vine, il Retin, este cu mine. STAM la Barfe, BEM un vin, poate chiar “il si combin”. Mosule cu Barba Sura, ce mirosi a bautura, PATU-i cald, l-am pregatit, TI-a fost frig, esti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu esti Rau, Stai linistit! Dar de cand este la mine, a uitat de tot de tine… “-citeste si: mesaje de Anul Nou pe care trebuie sa le citesti. Urari care te vor face sa Razi cu Lacrimi vă prezentăm Naomi exemple de mesaje SMS de craciun şi sărbători, în général: “sa va fie Casa, Casa cu bucate Noi PE Masa MOS Craciun cu contrôle peline, drumu`n viata Cat mai Lin” 4. MOS Craciun vigne tiptil, niciodata nu-l simtim. Dar de fiecare dataLasa-n fiecare Poarta, fericire si iubire, sanatate PE vecie. Craciun fericitSi un an Nou mai bun! “Sa ai un Craciun fericit si sa traiesti in sarbatoare, sa-TI miroasa a Brad in Casa si a Bani in buzunare!” “Mosule Batran si Bun, IATA ce vreau de craciun: vreau un spiridus sa Vina, s-AIBA muschi, o Casa, si Masina.

Peste ani si Ani de zile, muschii sa i se-ntareasca, Bogatia sa-i sporeasca, sufletcher u-n mine sa creasca. ” MESAJE DE CRACIUN. Sarbatoarea Craciunului se aproprie, ocazie cu care fiecare dintre Noi ISI aduce aminte si trimite mesaje si SMS-URI celor Dragi, membrilor Familiei si prietenilor. IAR cea mai simpla si eficienta metoda prin care putem sa impartasim Bucuria sarbatorilor este prin transmiterea de mesaje si SMS-URI de craciun. 1. MOS Craciun e Suparat, ca-i de Criza afectat! Sania-i la-nregistrat, taxons auto s-a triplat! Renii Banca i i-a luat, C-sont taux mari de dat! Dar s-a dus la magazinSa ne IA cadouri, peline, dar cand a fost de platit, Cardul nu Era valable! Intre timp s-a-mprumutatSi cadouri tot a luat! ASA ca tu Poti s-astepti, O sa Vina ca-n povesti! Si TI-un pregatit un darDe Care nici nu ai habar! ITI urez un Craciun FericitAlaturi de CEI pe care II iubestiSi care te iubesc la randul Lor! 18. Sarbatori fericite si un Brad Cat faty Frumos. Sa Vina MOS Craciun cu un Ferrari si sa Plece PE Jos. Mesaje de Crăciun. E Crăciun! Este divin! Ne uităm PE GEAM afară… prin zăpadă Moşul zboară? … Ni se trage de la vinSă ai parte de tot ce e mai bun în Viaţa! L-am Visat PE moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac Mare în série să aducă Sănătate, deci aşteaptă-l că El Vine, Dar acum este la mine! Căţeluş cu păru`creţ, să ai jeepu`în coteţ şi o vilă cu piscină/Andreea marin ca vecină, o lopată pentru Bani/la Anu şi la Mulţi Ani! E Crăciun! Este divin! Ne uităm PE GEAM afară…

prin zăpadă Moşul zboară? … Ni se trage de la vin… Moş Crăciun cu suflet Bun, să v-aducă în ajun, carduri VISA diamant, carnavaluri PE la Rio, brazilience-n Custodie. Haide, Gata cu visatul, că s-a ARS şi cozonacul! Lovite-AR Trenul fericirii, trăsnite-AR fulgerul iubirii, cădeţi-AR în Cap un sac cu Bani şi un bilet cu la mulţi Ani.